VELIKONOČNÍ AKCE  |  Klikněte a získejte SLEVAJÍČKO  | 

Pletací / háčkovací příze YarnArt FLOWERS MOONLIGHT 3269 červená, melírovaná (duhová), metalické vlákno, 260g/1000m

Směsová pletací / háčkovací příze (53% bavlna - 43% polyester - 4% metalická vlákna) v melírované (duhové) červené barvě s metalickým vláknem. Vlákno je složeno ze 4 nitek v příjemném duhovém provedení. Uháčkujete z ní velmi originální šály, šátky a ponča, svetry, tuniky, vesty, čepice. Doporučená velikost jehlic a háčku je 2,5 mm, 3 mm.
Vyprodáno! Vyprodáno! Tak to nás mrzí! Tento produkt už bohužel nelze zakoupit. Veškeré skladové zásoby jsou vyprodané a produkt již nelze doobjednat.
Kód produktu (SKU)
85899
305 Kč
Příjemná směsová příze splétaná ze čtyř nitek. Její barevné přechody - degradé - jsou středně dlouhé až dlouhé s jemnými přechody barev do sebe - tón v tónu. Příze je doplněná metalickým vláknem, čímž výsledný produkt získává nádherný třpyt. Barvy nejlépe vyniknou na velké hladké jednoduché pletenině nebo na jednoduchých vzorech. Příze Flowers se skvěle hodí zejména k pletení nebo háčkování šál, šátků či plédů a ponč nejen na plesovou sezónu, svetrů, tunik, vest, čepic, ale také dek a polštářů! Z 1 klubka zhotovíte veliký šátek, ze 2 klubek svetřík. Doporučujeme ručně prát na 40°C, nesmí se bělit, nežehlit, sušit v rozprostřené vodorovné poloze.
Více informací
Kolekce / značka FLOWERS MOONLIGHT / YarnArt
Hmotnost klubíčka / návin 260g / 1000m
Složení 55% bavlna, 45% polyakryl
Barva / vzor melírovaná (duhová) červená
EAN (čárový kód) 2501925152327